Wonen

Een droomwoning bouwen of een bestaande woning verbouwen tot een nieuw paleis met alle moderne oplossingen. Dit doen wij al meer dan 25 jaar. Onze aanpak is persoonlijk, enthousiast en creatief. Wij houden rekening met de omgeving om zo het beste uit de locatie en de woning te halen en de juiste harmonie te creëren. Denk aan het lichtinval of het uitzicht vanuit de woonkamer. Wij helpen jou met zowel het exterieur als het interieur van de woning.  

Ik wil een nieuwe woning laten bouwen

Een nieuwe woning vanaf begin naar jouw wensen bouwen, is een droom van vele. En wij helpen je graag verder met het realiseren van deze droom. Maar wat is er allemaal nodig voor het bouwen van een nieuwe woning?

Hoe energiezuinig wil je dat je nieuwe woning gaat worden? Circulair bouwen gaat in de toekomst de norm worden. Daar kunnen we eigenlijk al niet meer om heen. We spreken van circulair bouwen als bij de totstandkoming van een gebouw zo min mogelijk nieuwe grondstoffen worden gebruikt en zo min mogelijk vervuiling plaatsvindt.

Samen met jou gaan we de stappen doorlopen van het ontwerpproces. Zo maken wij samen een persoonlijk woonhuis met oog voor buiten en binnen.

Wil jij samen werken aan jouw nieuwe droomhuis?

Neem dan contact met ons op.

T: 033 – 456 2626
E: buro@archivice.nl

Ik wil een bestaande woning verbouwen

Heb jij meer ruimte nodig in/bij jouw huidige woning of ben jij toe aan een nieuwe beleving in jouw huidige woning? Dan is het verbouwen van jouw huidige woning een oplossing.

Dit kan het verbouwen van heel het huis zijn, maar ook een kleinere aanpassing van een bepaalde ruimte. Denk bijvoorbeeld eens aan een dakkapel waardoor je meer licht krijgt, of de begane grond uitbreiden en de trap verplaatsen. Wij kijken samen met jouw wensen wat we uit de bestaande woning en omgeving kunnen halen.

Ook is energie zuinig bouwen een belangrijk thema. Ook je bestaande woning is zeer goed meer energie zuinig te maken. Verder zijn energiebesparing en duurzaamheid belangrijke kenmerken. In een ideale situatie moet een gebouw bijvoorbeeld onderhoudsvriendelijk ontworpen worden, in zijn geheel herbruikbaar zijn en zelfvoorzienend zijn op het gebied van energie.

Neem eens een kijkje naar onze projecten op gebied van verbouwen. Vooral het project Vrijstaand woonhuis Vathorst is een prachtig voorbeeld.

Ben jij toe aan een verandering?

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in.

T: 033 – 456 2626
E: buro@archivice.nl

Ik heb alleen ondersteuning nodig voor een deel van het (ontwerp)proces

Het is zeker mogelijk om onze expertise te vragen voor een deel van het (ontwerp)proces. Een aantal van deze mogelijkheden zijn:

  • Bouwbegeleiding
  • Interieur ontwerp en lichtplan
  • Bouwkosten van bijvoorbeeld aannemer controleren
  • Aannemer zoeken/introduceren voor jouw klus
  • Je, met raad en daad, bijstaan tijdens de oplevering van je nieuwe woning