Kantoor & studio voor Studio Delta bv

  • Opdrachtgever: Studio Delta bv
  • Bouwjaar: 2015
  • Aantal m2 : 265

Opdracht

Sfeer naast nautische zakelijkheid gaf de doorslag voor dit interieurontwerp.
Archivice mocht voor Studio Delta bv, naval architecture for yachts, naast een effici├źnte indeling ook een sfeervol kantoor-studio interieur ontwerpen. A room with a view!

Bijzonder detail

Geïnspireerd op de nautische wereld waar de opdrachtgever binnen beweegt hebben wij de entree een haven cq. steigersfeer meegegeven. De hoofdkleur is spierwit met de warmte van natuurlijke houttonen in de vorm van een enorm kunstwerk op de studiowand.

Uitdaging

De projectmatige aanpak van het uitwerken van de naval architecture en daarbij de verschillende en vaak wisselende samenstelling van de projectspecialisten is aanleiding geweest de indeling en werkplekopstelling in hoge mate flexibel en open te houden.