Over ons

Een nieuw huis of een transformatie van jouw huis, het is nogal wat. Zo is het ook belangrijk om de architekt te zoeken die bij jou past. Je wilt iemand die goed naar jouw wensen luistert, maar ook kijkt naar wat de mogelijkheden zijn. Denk hierbij aan de mogelijkheden binnen de gemeente, maar ook een architekt die kijkt naar de potentie van een gebouw en omgeving.  Dat geeft meerwaarde, niet alleen in geld maar ook in beleving.

Archivice is hét buro die jou kan helpen met jouw woonvraagstuk. Dit doen wij al sinds 1995. Onze aanpak is persoonlijk, creatief, enthousiast, out-of-the-box en met oog voor detail. 

Wij zijn het buro dat niet tegenover je staat, maar naast je staat.

Specialist in Wonen en Zorg

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van wonen en zorg.  Wij helpen particulieren en opdrachtgevers voor gezinshuizen van het bouwen tot nieuwe woningen tot aan transformaties van huidige gebouwen (en alles hier tussenin).

Het is fijn om iemand te kunnen inschakelen die gespecialiseerd is en flink wat ervaring met zich mee brengt. Hierdoor kunnen wij ons inleven in jouw vraagstuk en begrijpen wij waar de struggels zitten.

Door onze jaren aan ervaring hebben wij een werkwijze gecreëerd waarbij wij luisteren naar de vraag en oog houden op de potentie van het gebouw en omgeving. 

Zoek jij iemand die met je meedenkt van begin tot eind, en daarna?

Neem dan eens contact met ons op!

T: 033 – 456 2626
E: buro@archivice.nl


Wie is Archivice? 

Achter Archivice zit founder Paul Kruse (founder, partner, creatief ontwerper) die samenwerkt met Kees Blonk (partner en architect). Paul is iemand die graag uit zijn dak gaat van een goed pop-concert en tracht de maat aan te houden als hij drumt. Verder ontdekt hij graag nieuwe (buitenlandse) steden en staat het moderne Japan nog hoog op zijn bucketlist.

Verder werken wij met een breed palet aan gespecialiseerde relaties die (indien nodig) snel en kundig ons ondersteunen met jouw woningvraagstuk.

Leuk weetje! 

De naam Archivice heeft – natuurlijk – te maken met architekt. Maar tv-serie Miami Vice is de inspiratiebron geweest voor de naam. Waarbij Vice in de serie een tweetal is wat samenwerkt. Archi + vice = Archivice.