Head office den Heijer

  • Opdrachtgever: W.G. den Heijer & Zn bv
  • Bouwjaar: 2019
  • Aantal m2 : 405

Opdracht

In 1996 was dit een modern, fris en vooruitstrevend nieuw kantoor.
Anno 2018 is het interieur nu aan een opfrisbeurt toe.

Bijzonder detail

De 3 generaties -nog altijd allemaal elke dag aan de slag- hebben de nodige input geleverd zodat wij tevens geïnspireerd door de nautische omgeving van dit bedrijf een nieuw en modern interieur konden ontwerpen.
Binnen de bestaande contouren was er ruimte voor een afgesloten 2 persoons kantoor annex concentratie werkplekken.
De bezoekers worden ontvangen met het mooiste uitzicht over de Noordzee en starten hun bezoek naast een shrimptank.

Uitdaging

De historie van het bedrijf wordt op de geschiedeniswand van de CEO weergegeven.
Alle verzamelde trofee├źn uit de gehele wereld krijgen een plekje in de warme houten nissen in de kastenwanden.