Tags /

uitbreiding
van klanten was de basis van het betrekken van een nieuw kantoor voor dit assurantiebedrijf in het centrum van Ede.
In een veelheid van richtingen hebben wij een heldere geleiding ontworpen die als as het gehele interieur draagt.
Aan deze oneindige kromme liggen alle functies die nodig zijn voor een perfecte bedrijfsvoering. Door de afwezigheid van daglicht hebben wij het pallet aan kleuren fris en helder gehouden.
Alle medewerkers kunnen zich uit het zicht van alle klanten qua administratie helemaal uitleven achter de centraal gelegen spreekkamers.
De kromme is doorgezet in de entreebalie die daardoor bijna om de receptioniste heen sluit.
De warme betrokkenheid van het bedrijf bij hun klienten is voor ons voedingsbodem geweest om een warm getinte houten vloer in het plan op te nemen.
archivice-interessant