Tags /

kwaliteit
staat voorop in de wijk Vathorst te Amersfoort.
Wij mochten voor het informatie-centrum het interieur vormgeven waar jonge gezinnen niet meer door de modder, in een stoffige bouwkeet en in hun beste kleding de aanschaf van hun leven doen: hun nieuwe woning!
Deze belevenis wordt ondersteund door een keur aan technieken die ook in het theater zich al lange tijd bewezen hebben. Aan 2 lange trussdelen hangt alle techniek, 6 digitaal gekoppelde theaterspots geven het I-centrum een onverwachte (continu veranderende) sfeer.
De manager werkt in de opengewerkte bouwkeet achter een maatmeubel die lijkt te zweven boven het straatwerk. Vanaf die werkplek is alle techniek van het I-centrum te bedienen.
2 digitale info-punten buigen uit de wand, gereed om de nodige informatie te geven.
De zonwering is gewaarborgd door op en neer gaande witte zeilen in de tussengevel.
archivice-interessant