De Timpe

  • Opdrachtgever: de Timpe bv
  • Bouwjaar: -
  • Aantal m2 : 26.500

Opdracht

de Timpe: een markant initiatief…! De Timpe is een particulier initiatief om in Bilthoven Noord (direct gelegen naast het station en het nieuw te ontwikkelen dorpscentrum) een kantorencomplex, een aantal winkels, een 4**** (City)hotel, 55 stuks appartementen/penthouses en een onder het complex te situeren parkeergarage te realiseren.

Bijzonder detail

Bij de invulling/opzet is in de initiatieffase van het project een levensbestendig concept bedacht dat nagenoeg uniek is voor Nederland. Dit concept behelst het aanbieden van een aantal hotelcomponenten- en faciliteiten aan de eigenaren cq. bewoners van het appartementengedeelte. Hierdoor ontstaat een bijzondere zorg- en service situatie in het kader van onder meer Levensbestendig Wonen. De toekomstige gebruikers kunnen daardoor gebruik maken van bijvoorbeeld fitness- & wellness faciliteiten, schoonmaakservice, extra slaapgelegenheid of bijvoorbeeld maaltijdservices van hoog niveau. Tevens valt te denken aan bv. het inzetten van een strijkservice, een extra (personele) ondersteuning tijdens een festiviteit, etc. etc.

Uitdaging

Parkeren vindt alleen plaats op eigen terrein, hiervoor is de onder het complex gesitueerde ruim bemeten parkeerkelder voorzien.