Paul heeft uitgebreide kennis van- en ervaring met binnen- en buitenhuis architectuur. Ook heeft hij een breed netwerk van plezierige en vakkundige mensen om zich heen waardoor hij snel kan schakelen en altijd een passende relatie heeft om jouw wensen te realiseren. Van het ontwerpen van een compleet winkelcentrum, tot een prachtig woonhuis of het inrichten van een klooster of een woning... het ziet er prachtig uit. Paul luistert goed naar je, maakt duidelijke afspraken en gaat vervolgens aan de slag. Hij komt met vernieuwende en goede ideeen, rekening houdend met jouw budget, wensen, achtergrond, dingen die je wilt behouden, je omgeving, etc. Wat ik heel prettig aan hem vind is zijn openheid, eerlijkheid en flexibiliteit. Het is “algemeen" bekend dat ontwerpers in meer of mindere mate een tikje eigenwijs zijn en willen alleen hun ideeen uitgevoerd zien. Paul niet. Naar aanleiding van jouw wensen komt hij met vernieuwende en goede ideeen en als jij een andere mening hebt staat hij daarvoor open en samen kom je tot de beste oplossing voor jou. Win-win!
Sport 2000, Barbara Vos, Marketing Coördinator
Een goede architect combineert een luisterend oor met een eigen(wijze) visie. Paul kan uit de voeten met zowel moderne als meer traditionele stijlkenmerken, omdat hij sterk denkt vanuit de wensen van de klant. Hij zal dus geen fraai doch gebruiksonvriendelijk pand ontwerpen. Hij is dagelijks bezig met innovatie, wat zich duidelijk vertaalt naar zijn ontwerpen. Zijn sterke ruimtelijk inzicht zet hij met hetzelfde enthousiasme zowel in voor kleinschalige verbouwingsopdrachten als totaalontwerpen. Dat leidt tot geweldige ruimtelijke oplossingen, waarin zijn klanten met veel plezier wonen en werken.
Opmeer Reports, Pauline Opmeer, Documentary photographer
Paul is een zeer betrouwbare en professionele architect met gevoel voor detail en heeft een boel kennis paraat en is bovendien een aardige vent. Het is prettig om met hem samen te werken.
AtmR Van Munster, Arthur Rensenbrink, Inrichtingsadviseur
Wij hebben dankzij het ontwerp van Archivice een prachtige lichte nieuwe werkomgeving met een geweldig uitzicht naar buiten vanuit de hele etage. Het ontwerp bezit een mooie visie passend bij ons bureau. Paul heeft een goede vertaling gemaakt van onze wensen en mede door zijn inzet is het een succesvol project geweest waar wij de komende jaren met plezier onze studio huisvesten.
Studio Delta bv, Menno van Dijk, Managing Director