Sport 2000, Barbara Vos

Paul heeft uitgebreide kennis van- en ervaring met binnen- en buitenhuis architectuur. Ook heeft hij een breed netwerk van plezierige en vakkundige mensen om zich heen waardoor hij snel kan schakelen en altijd een passende relatie heeft om jouw wensen te realiseren. Van het ontwerpen van een compleet winkelcentrum, tot een prachtig woonhuis of het inrichten van een klooster of een woning… het ziet er prachtig uit.

Paul luistert goed naar je, maakt duidelijke afspraken en gaat vervolgens aan de slag. Hij komt met vernieuwende en goede ideeen, rekening houdend met jouw budget, wensen, achtergrond, dingen die je wilt behouden, je omgeving, etc.

Wat ik heel prettig aan hem vind is zijn openheid, eerlijkheid en flexibiliteit. Het is “algemeen” bekend dat ontwerpers in meer of mindere mate een tikje eigenwijs zijn en willen alleen hun ideeen uitgevoerd zien. Paul niet. Naar aanleiding van jouw wensen komt hij met vernieuwende en goede ideeen en als jij een andere mening hebt staat hij daarvoor open en samen kom je tot de beste oplossing voor jou. Win-win!

By :
Comments : 0
Over de schrijver

Geef een reactie

*

captcha *