Tags /

Voor
de renovatie van de woning van mevrouw Hilhorst hebben wij een ontwerp gemaakt waarin het gedateerde huisje geheel wordt aangepast aan de huidige standaard. De buitenkant van het hoekhuisje blijft bijna geheel behouden, zeker aan de voorgevel wordt niets veranderd. Binnen word de indeling wel flink omgegooid. Zo word de keuken naar voren gebracht zodat de woon en eetkamer om de tuin gesitueerd kunnen worden.

 

Mevrouw Hilhorst had als speciale wens dat er rekening werd gehouden met een eventuele toekomstige uitbouw aan de achterkant van het pand. Ook wilde ze de trap verplaatsen om een toilet aansluitend aan de entreegang te kunnen maken. Wij hebben rekening houdende met deze wensen, en nog vele andere, een leuke knusse woning kunnen ontwerpen die een aantal verrassingen in zich heeft.
archivice-interessant