Tags /

Tijdens
de bouw van het nieuwe kantoorpand kantoor pand “Sequoia te Dordrecht“ is Archivice benaderd voor het uitwerken en begeleiden van de kantoor inrichting van het bedrijf Top Investment. De opdrachtgever heeft op basis van een voorlopig interieurontwerp, een keuze kunnen maken uit diverse materialen en kleurvoorstellen. Vanuit dit keuze pallet is een definitief ontwerp vervaardigd welke als leidraad werd beschouwd voor de verdere ondersteunende projectadvisering.

Om de buitengevel een extra (Top Investment) twist te geven, is een lijnvormig accent toegevoegd wat het logo accentueert. Op deze wijze is de anonieme gevel persoonlijker en meer herkenbaar gemaakt.

De opdrachtgever had als wens uitgesproken dat hij een strakke anti rommel receptionisten balie wou. Dit omdat de huidige werkneemster nog wel eens een niet representatieve indruk wekte met de indeling van haar bureau. Deze wens is vertaald in een vrij simpele praktische oplossing, namelijk: Het bovenblad schuin te doen aflopen zodat het niet meer mogelijk is spullen op de balie te leggen.
archivice-interessant