Paul heeft mij geholpen om mijn praktijk vorm te geven. En wat heeft hij dat super gedaan! De bedoeling was om er niet alleen een praktijkruimte van te maken , maar ook een ruimte waar de rest van het gezin graag komt vanwege het prachtige uitzicht. De ruimte mocht dus kleurrijk zijn, maar niet te kinderachtig. Het is een plek geworden met veel licht, praktisch ingericht en met een eigen identiteit. Paul geeft richting door keuzes voor te leggen , waardoor het uiteindelijk een passend geheel is geworden. Wat echt prettig is, is de communicatie: transparant en met korte lijntjes. Zo is de hele verbouwing soepel gegaan en werden hindernisjes makkelijk genomen. Ik ben heel erg blij met mijn ruimte en geniet volop van het resultaat. Heel erg bedankt !!
Praktijk Kind in Zicht, Karlijn Smit-Berkheij, NLP Kindercoach
Stoer... dat was het thema van ons te verbouwen huis. Paul wist met al met zijn kennis en kunde het huis een stoere en strakke basis te geven. Het huis komt nu echt tot z’n recht. Vooraf waren de grote lijnen bekend, maar in het werk hebben we nog veel kunnen sturen. Paul heeft ons daarin steeds meegenomen en de mogelijkheden voorgespiegeld. Daarmee is het nu echt ons huis!!! Duidelijke samenwerking met korte lijntjes en heldere, transparante communicatie. Paul is een architect 2.0. Niet alleen kundig als architect maar communicatief ook heel erg sterk! Super, Paul!
G.V.B. Amsterdam, Erik Smit, Hoofd Facilitair Bedrijf
Paul heeft uitgebreide kennis van- en ervaring met binnen- en buitenhuis architectuur. Ook heeft hij een breed netwerk van plezierige en vakkundige mensen om zich heen waardoor hij snel kan schakelen en altijd een passende relatie heeft om jouw wensen te realiseren. Van het ontwerpen van een compleet winkelcentrum, tot een prachtig woonhuis of het inrichten van een klooster of een woning... het ziet er prachtig uit. Paul luistert goed naar je, maakt duidelijke afspraken en gaat vervolgens aan de slag. Hij komt met vernieuwende en goede ideeen, rekening houdend met jouw budget, wensen, achtergrond, dingen die je wilt behouden, je omgeving, etc. Wat ik heel prettig aan hem vind is zijn openheid, eerlijkheid en flexibiliteit. Het is “algemeen" bekend dat ontwerpers in meer of mindere mate een tikje eigenwijs zijn en willen alleen hun ideeen uitgevoerd zien. Paul niet. Naar aanleiding van jouw wensen komt hij met vernieuwende en goede ideeen en als jij een andere mening hebt staat hij daarvoor open en samen kom je tot de beste oplossing voor jou. Win-win!
Sport 2000, Barbara Vos, Marketing Coördinator
Een goede architect combineert een luisterend oor met een eigen(wijze) visie. Paul kan uit de voeten met zowel moderne als meer traditionele stijlkenmerken, omdat hij sterk denkt vanuit de wensen van de klant. Hij zal dus geen fraai doch gebruiksonvriendelijk pand ontwerpen. Hij is dagelijks bezig met innovatie, wat zich duidelijk vertaalt naar zijn ontwerpen. Zijn sterke ruimtelijk inzicht zet hij met hetzelfde enthousiasme zowel in voor kleinschalige verbouwingsopdrachten als totaalontwerpen. Dat leidt tot geweldige ruimtelijke oplossingen, waarin zijn klanten met veel plezier wonen en werken.
Opmeer Reports, Pauline Opmeer, Documentary photographer