Familie
de lange heeft Archivice benaderd voor het ontwerpen van hun droomhuis. Op basis van het aangekochte bosperceel is een omgevingsanalyse uitgevoerd om zichtlijnen te bepalen. Dit mede voor het inpassen van de nieuw te realiseren woning op het perceel.

 
De woning is passend in omgeving gemaakt, door voor een samensmelting van lokale nieuwe & bestaande architectuur stijlen te kiezen. Dit heeft geleid tot een modern classicistisch uitstraling. De woning laat zich kenmerken door een vors aangezette dakranden en classicistische sierlijsten en spekbanden. Dit gevoel wordt versterkt door het toepassen van hoge raam en deurpartijen in combinatie met authentieke dakkapellen en houten jaloezieën.

 
Om de privacy rondom de kavel te garanderen heeft Archivice mede door gebruik te maken van zichtlijnen het bosperceel geanalyseerd. De analyse gaf inzicht welke bomen en gekapt konden worden en welke niet.
archivice-interessant