Tags /

Voor
OAVD, een subsidieadviesbureau met totaal negen medewerkers, hebben we een modern, fris ogend kantoor ingericht in een bestaand gebouw, waar eerst een aannemersbedrijf inclusief een timmerwerkplaats gevestigd was. De sombere, stoffige en donkere indeling is vervangen door een heldere ruimte waar daglicht vrij spel heeft via verschillende daklichten.
De eerste verdieping was eerst alleen bereikbaar via een smalle trap achterin het gebouw. Daarvoor in de plaats bedachten wij een prominente trappartij van naturel eikenhout en staal, die vanuit de hoofdentree een uitnodigend gebaar maakt naar de boven gelegen directieruimten.
De opdrachtgever wilde ook graag een plek waar medewerkers tussendoor even kunnen fitnessen. Wij hebben dat professioneel opgelost met een fitnessruimte met zes toestellen, een kleedkamer en goede sanitaire voorzieningen.
archivice-interessant