Roel Bos
fysiotherapeut, droomde al twintig jaar van zijn eigen fitnesscenter. Op de voormalige hockeyvelden in Bunschoten mochten wij deze droom realiseren. Wij ontwierpen een gebouw dat de betrouwbare deskundigheid en de creatieve fantasie van de opdrachtgever weerspiegelt.
De fitnesshal in warm terracotta lijkt te zweven boven het robuuste blok van bruine baksteen, waarin negen behandelkamers voor fysiotherapie zijn ondergebracht. Tussen een speels woud van schuin geplaatste pilaren staan een minimaal aantal dragende kolommen, die de zwevende hal veilig ondersteunen. Naast praktijkruimten, fitnessruimten, een zwembad, sauna en een beautysalon wilde Bos ook een restaurant waar bezoekers gezond kunnen eten. Wij ontwierpen een grand café met uitzicht op het zwembad, dat lijkt over te lopen in een natuurlijke vijver.
Bekijk dit project ook in: google earth

 

Vakblad “Bodybizz” heeft een bedrijfsreportage geplaatst over Rules for Health.

Vakblad “Wellness” heeft ook een bedrijfsreportage geplaatst over Rules for Health.

archivice-interessant